All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UKRASITE BASTU RECIKLIRANIM NAMJESTAJEM

loading...

UKRASITE BASTU RECIKLIRANIM NAMJESTAJEM – svako ko se bavi vrtlarstvom, bilo profesionalno ili iz hobija, sanja da napravi svoju baštu koja će izgledati kao iz bajke

Baštenski dizajn posebno je kreativno polje dekorisanja, jer nam omogućava da koristimo stvari i materijale koje ne bismo mogli da upotrebimo pri uređenju enterijera. Vjerovatno vam nije palo na pamet da bi baštenski ukrasi mogli da se prave i od starog namještaja.

Samo zato što je neki komad namještaja „odradio“ svoj rok trajanja u vašem domu, ne znači da se više nikako ne može upotrijebiti. Jedan od najneobičnijih načina na koji možete da produžite radni vijek svojim starim stvarima jeste ako ih pretvorite u aksesoare za baštu iz bajke.

Na primer, ukoliko imate stolicu, fotelju, poštansko sanduče, pa čak i krevet zreo za otpad, nemojte bacati ove dotrajale komade, već ih transformišite u bajkovite saksije ili žardinjere za cvijeće.

Ako ste vješti sa alatom, te volite „uradi sam” projekte i imate vremena i strpljenja, možete da pokušate i malo komplikovanije poduhvate, kao što je pretvaranje nefunkcionalnog klavira u prelijepu fontanu.

 

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE

loading... ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE – ponekad stepenište može predstavljati najljepši dio jednog doma...

Leave a Comment

Top