All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

TAJNOVITI STAN IZ KIJEVA

loading...

TAJNOVITI STAN IZ KIJEVA – korištenje svijetlih boja jedan je od osnovnih principa  uređivanja interijera

Svijetli tonovi vizualno povećavaju prostoriju i daju ambijentu eleganciju. Zbog toga je puno preporuka kako dekorirati stan koristeći bijele, bež i svijetle pastelne nijanse, te je pravi izazov napraviti nešto potpuno suprotno – stan kojim dominiraju tamni detalji.

Arhitektonski studio za dizajn YoDezeen kreirao je zatamnjeni stan kako bi pokazao da i tamne nijanse itekako mogu da izgledaju luksuzno. Stan se nalazi u jednom neboderu u Kijevu i sačinjavaju ga dnevna i spavaća soba, kuhinja i kupaonica.

Unutrašnjost stana je naizgled velika. Iluzija prostranosti rezultat je otvorenog prostora – nijedna prostorija u stanu nije fizički odvojena od drugih. Interijerom dominiraju elementi  drveta i betona, u crnoj, sivoj te smeđoj boji. U spavaćoj sobi nalazi se veliki zid od crnog kamena – koji je i najupečatljiviji detalj kao i fokusna točka čitavog stana.

Od daljnjih detalja ističu se veliki prozori sa pogledom na panoramu grada. Naspram njih stoji neuobičajena kupaonica koja je u potpunosti ograđena – svjetlucavim staklenim stijenama.

Tags: , , , ,

Related posts