All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

TAJNA ODLIČNO UREĐENOG KUPATILA

loading...

TAJNA ODLIČNO UREĐENOG KUPATILA – postoje čista i uredna kupatila, a postoje i ona koja su predivno dekorisana

Možda je vaš čitav dom dekorisan skladno i u trendu, ali postoji i velika verovatnoća da vašem kupatilu nedostaje malo šik detalja kao i predivnih aksesoara. Ovaj često zaboravljeni prostor zaslužuje i pomalo stilske ljubavi, baš kao i ostatak vašeg doma. Uz nekoliko ključnih komponenti, vaše kupatilo može lahko postati omiljeni prostor u kom ćete rado provoditi svoje vrijeme. Zavjese, umjetnine i aksesoari u ovom prostoru igraju veliku ulogu, jer su nam često dostupne male kvadrature ali i nedovoljno novca za redizajn.

Kada počinjete radove na svom kupatilu, razmislite o korištenju unikatnih tapeta, osvjetljenja i aksesoara. Ukoliko imate tuš kabinu, onda trebate razmisliti o problemima koje vam može donijeti vlaga i eventualno se odlučiti za upotrebu pločica interesantnog dezena, koje će odlično zamijeniti tapete.

Prostor za odlaganje stvari je takođe od ključnog značaja kada se radi o uređenju kupatila koje će biti funkcionalno te uredno. U ovom dijelu projekta se možete poigrati sa stilovima i eventualno kreirati kontrast u odnosu na ostatak elemenata. Nemojte se bojati da svojim kupatilima baš uz pomoć raznih polica, komoda i ormarića pružite dašak boje.

Tags: , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top