All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

MASAŽNE KADE U VAŠEM DOMU

loading...

MASAŽNE KADE U VAŠEM DOMU – relaksacija i opuštanje na najvišem nivou, redukcija stresa, nivoa šećera u krvi, bolova u mišićima, poboljšanje cirkulacije, kvaliteta sna….


Hidromasažne kade poznate su po svojim brojnim benefitima koje pružaju vlasnicima, a jedna od glavnih prednosti jeste ta što uživanje u njima sebi možete obezbjediti svakodnevno, implementacijom hidromasažne kade u vlastito kupatilo.


Linija proizvoda koji nudi Marconio inspirisan je sa istančanim ukusom i osjećajem za wellness. Jedinstveno iskustvo koje je dostupno oslikava potpuno uranjanje u zen stanje, intimnu atmosferu kao i kompletno prepuštanje zadovoljstvu. Marconio Whirlpool SPA u svojoj ponudi akcent stavlja posebno na uživanje i održanje zdravog tonusa kože.


Da bi se određena hidromasažna kada najbolje uklopila u vaš životni stil i prostor u kojem boravite, Marconio Whirlpool SPA predstavlja hidromasažne kade raznih dimenzija i oblika. Najjednostavnija podjela oblka izvršena je na pravougaone, ugaone te oktagonalne hidromasažne kade, dok prema vrsti masaže koju pružaju postoje hidro koje nude vodenu masažu, i hidro/aero koje omogućavaju vodenu još i vazdušnu masažu.

Tags: , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top