All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KADA I LAVABO OD SWAROVSKI KRISTALA

loading...

KADA I LAVABO OD SWAROVSKI KRISTALA – topla kupka je savršen izbor u svakom momentu, ali nas ona svakako može odvući i od naših svakodnevnih obaveza


Njemačka kompanija Villeroy & Boch specijalizovana je za proizvodnju elemenata za kupatila kao i velnes centre i uvijek nastoji da naše odluke učini još težim, predstavljajući nam komponente koje je opremila kuća Swarovski, smještene u kolekciji koja nosi ime Octagan. Njene komponente predstavljene su u vidu kade i lavaboa sa kristalnim dodacima koji izgledaju kao malo umjetničko djelo.

Dizajnirana od strane Stiva Langa, kolekcija predstavlja kristalima obogaćene elemente koji su ustvari inspirisani tradicionalnim slikama kineskih pejzaža, koji djeluju pomalo čudno oku običnog posmatrača. Uklapanjem Swarovski kristala, ova kolekcija nikako nije mogla da predstavlja promašaj, jer je u startu obogaćena estetskom ljepotom.

Kada i lavabo sadrže preko 6.000 kristala koji su precizno sječeni i ručno ugrađeni da bi učinili da svako kupatilo sija kao dijamant.

Tags: , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top