All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

JAPANSKA DRVENA KADA ZA MAKSIMALAN UŽITAK

loading...

JAPANSKA DRVENA KADA ZA MAKSIMALAN UŽITAK – japanska javna kupatila poznata su širom svijeta te predstavljaju jedan od kulturnih simbola Japana


Jednostavan te funkcionalan stil japanskih kupatila poslužio je kao inspiracija italijanskoj kompaniji Rapsel koje je napravila Offuro – udobnu kadu tradicionalnog japanskog dizajna. Izrađena od prirodnih materijala, sa primjesama rustičnog stila, Offuro kada ubrzo se izborila za top poziciju među dizajnerskim elementima za kupatilo.

Kada je u cijelosti izrađena od kvalitetnog tisovog drveta – čak je i čep za odvod napravljen od tisovine. Drvo je pažljivo osušeno, dijelovi su isječeni, oblikovani a potom spojeni u neobično lijepu japansku kadu. Kada nije ofarbana, kako bi se još više istakla prirodna ljepota drvata i pojačao vizuelni efekat.

Offuro kada je jednostavnog ali i elegantnog oblika te je dovoljno duboka da u potpunosti možete da utonete u opuštajuću kupku. Njen minimalistički dizajn odlično će se uklopiti u enterijer i unijet će u moderno kupatilo dašak prirode i prizvuk japanske tradicije.

 

Tags: , , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top