All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

EVO KAKO TO IZGLEDA U JAPANU: HOTEL I SPA CENTAR

loading...

EVO KAKO TO IZGLEDA U JAPANU: HOTEL I SPA CENTAR – smješten na izolovanom japanskom ostrvu Jokušima, predivni Sankara Hotel & Spa centar predstavlja jedan od pravih dragulja koji su potpuno vrijedni truda, vremena ili novca

 


Okruženo nevjerovatno lijepim prirodnim dekorom, obezbeđenim od strane bujne flore ostrva, i pejzaža sastavljenog od oštrog kamenja i guste šume, ovo odmaralište predstavlja mesto sa koga je baš teško otići.

Ovo vjerovatno može predstavljati najveći problem, ali ukoliko uspijete da se zaputite kući, definitivno ćete poželjeti da se opet vratite ovde što je prije moguće. Pored spektakularnog zelenog okruženja, ovaj neverovatni hotel će vas takođe šarmirati i svojim fantastičnim enterijerima, modernom uslugom te minimalističkom atmosferom koja svaki vaš dan može učiniti nezaboravnim.

Svi gosti hotela i SPA centra, koji se nalazi u njegovom sklopu, mogu ibirati između 29 prelijepih apartmana, opremljenih modernim japanskim namještajem i nevjerovatno lijepim pogledima koji se pružaju na more.

Aktivnosti koje su uključene u ovom luksuznom hotelu pružaju vam uživanje u pješačenju kroz bujne prirodne blagodati Jakušime, opuštanju u otvorenom bazenu ili potpunom zaboravu koji pruža SPA centar inspirisan tajlandskim stilom.

Tags: , , ,

Related posts