All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ELEGANTAN I LUKSUZAN STIL KUPATILA

loading...

ELEGANTAN I LUKSUZAN STIL KUPATILA – svima su dobro poznata ona mesta koja ostaju ostaju zauvek urezana u našem umu iz razloga što poseduju neverovatno ekskluzivna kupatila

Postoji obilje stvari koje možte dodati kako biste u svoje kupatilo dodali sofisticiran i prefinjen izgled, ali za početak morate ukloniti sve nepotrebne stvari iz njegovog ambijenta. Obavezno sakrijte stvari koje ne želite da gledate svakodnevno, a sve ostalo organizujte veoma uredno.

   

Vaša toaleta i aksesoari nalik četkicama i koncima za zube, pamučnim ubrusima, mogu ostati u svojim kutijama ili dubokim posudama. Osigurajte pravo mesto za sve svoje stvari, dok je jako bitno da peškire postavite na nosače u vidu šipki ili kuka do umivaonika i kade. Ovakvi postupci će vašem kupatilu takođe dodati elegantan i uglađen izgled.

   

Ukupan ambijent je veoma važan u svakom kupatilu. Uzmimo za primer vašu želju za kreiranjem osećaja nalik SPA centru. U ovom slučaju morate razmotriti upotrebu prirodnih materijala i jednostavnih finiša koji moraju biti kombinovani zelenim akcentima. Idealno rešenje može predstavljati dodavanje nekoliko biljaka i kamičaka na podu, ispod lavaboa ili oko vaše kade.

   

Tags: , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top